Ervaringen

Ik ben een vrouw van 53 jaar en heb last van een chronische ziekte. Mede hierdoor ben ik de connectie met mijn lichaam enigszins kwijt geraakt. Ik zit veel in mijn hoofd en heb moeite met het voelen van, luisteren naar en aangeven van mijn grenzen.

Ik heb een haptotherapie traject bij Nancy gevolgd. Het was iedere keer al fijn om het met elkaar te hebben over hoe ik mij voelde die dag. Nancy gaf hiervoor alle ruimte. Niet alleen om te praten maar ook om mijn lijf te voelen. Dit deed zij door aanrakingen en oefeningen. Zij was altijd rustig en respectvol aanwezig zodat ik mij veilig genoeg voelde om de zoektocht en soms ook de confrontatie met mezelf aan te gaan. Op mijn tijd en mijn manier. Ik ben tijdens het traject meer mijn lijf gaan voelen, ben meer aanwezig in mijn lichaam. Het lukt mij beter uit mijn hoofd te gaan. Ik voel ook beter wat ik wel en niet wil of wel en niet nodig heb. Durf hier meer naar te luisteren en op te vertrouwen. En aan te geven aan mijn omgeving. Krachtig vanuit mezelf de verbinding aangaan met die ander en aangeven hoe ik mij voel. Ik ben er nog niet helemaal maar ben al een eind op de goede weg. Bedankt Nancy voor je rust en nabijheid en om het op mijn eigen manier te hebben mogen ervaren. Ik kan iedereen die veel in zijn hoofd zit, moeite heeft met het voelen van emoties, de verbinding kwijt zijn met jezelf en/of die ander een traject bij Nancy aanbevelen.

Lenie, 53 jaar

 

 

Wat een mooie en vooral bijzondere behandeling, wat ik als heel bijzonder heb ervaren! En wat een mooi mens ben je, Nancy Abbas. Je wordt heel warm en veilig ontvangen en voert fijne gesprekken om zo achter jouw doel te komen. En alles wat je doet en voelt is oké.

 Mijn vastgeroeste rails is losgekomen en ik mag weer dansend door het leven, waarom: omdat ik mezelf die ruimte geef dankzij de Haptonomie via Nancy Abbas.

 Je bent het waard om te stralen en daar ga ik de vruchten van plukken! Dit is zeker een aanrader!✨ Dankjewel voor de mooie en wijze lessen, deze neem ik mee in mijn verdere reis. 😌

 

Indy, 22 jaar

 

De haptotherapie sessies heb ik ervaren als een waardevolle aanvulling in mijn leven .

Nancy is deskundig en empathisch, geeft ruimte en tijd richting de cliënt zodat je  ook werkelijk samen werkt naar herstel.

 

Wilma, 59 jaar

 

 

 Wegens een onrustige periode met gebeurtenissen die impact op me hebben gehad, ben ik op de automatische piloot gaan leven en 'doorgebeund'. Tot  ik ineens thuis kwam te zitten met burn-out klachten...  Op dat moment raakte ik bewust van het feit dat ik al een aantal jaar vanuit mijn hoofd leefde, en dat ik mezelf was kwijtgeraakt. Ook lichamelijke klachten als nek- en rugpijn waren een terugkerende reactie van mijn lijf. In eerste instantie kwam ik bij de Osteopaat terecht, maar al gauw bleek dat de oorzaak van de pijnklachten te maken konden hebben met mijn drukke bestaan en het niet luisteren naar mijn lichaam. 

 

Ik ben met haptotherapie begonnen om weer te luisteren naar mijn lichaam en mijn gevoel weer terug te krijgen. Het was in het begin erg wennen, vooral omdat ik het contact met mijn gevoel zo kwijt was. Door oefeningen en aanrakingen wordt je weer bewust van je lichaam en 'jouw beweging'.  Wat is jouw beweging bij confrontatie, gesprekken, actie, etc. Dat was soms confronterend maar ook heel fijn. Je wordt echt bewust van jezelf en dat heeft mij geholpen in mijn herstel en ook leerde ik hierdoor mijzelf veel beter kennen. 

 

Ik ben me nu veel meer bewust van mezelf en mijn lichaam. Hoe reageer ik? Hoe voel ik me? Door steeds terug te keren naar mijn lijf en ook in mijn dagelijks leven signalen van mijn lijf te herkennen, hoop ik niet (nooit) meer terug te vallen! 

Merel, 26 jaar

 

Ik heb een haptotherapeutische behandeling gevolgd bij Nancy Abbas als leertherapie voor mijn opleiding PMKT. Tijdens de afspraken heb ik gewerkt aan doelen rondom grenzen voelen, aangeven en bij mezelf blijven. Nancy heeft mij hier goed bij begeleid door continu op mijn mogelijkheden af te stemmen. Nancy is rustig, flexibel en transparant in haar handelen en kon mij voldoende veiligheid bieden om stappen in mijn proces te maken.

Haptotherapie heeft mijn patronen blootgelegd en inzicht gegeven in thema's die steeds terugkomen. Door hier tijdens de sessies mee aan de slag te gaan, ben ik bewuster geworden van mezelf en kan ik beter met mijn thema's omgaan.

 

Allisha, 24 jaar

 

Dank voor je goede begeleiding. Het is fijn landen bij jou.

Marty,  56 jaar