Praktische Zaken

Ruimte

De ruimte bevindt zich in het pand van de OsteoGroep in het historisch centrum van Middelharnis, op d’n Diek”.

 

Je kunt gratis parkeren aan de voorzijde van het pand onder aan de dijk. Entree op dijkniveau ter hoogte van Beneden Zandpad 9. Daarnaast zijn er op loopafstand twee grote parkeerplaatsen nabij de Hema en Albert Heijn. Ook met het openbaar vervoer kun je de locatie bezoeken. De bushalte is slechts enkele minuten lopen van ons vandaan.

De behandelruimte is op de begane grond.

De deur is open waarna je bij binnenkomst plaats kunt nemen in de wachtkamer. Ik haal je daar op.

Verwijzing

Haptotherapie is vrij toegankelijk én kan na doorverwijzing van arts of specialist of op advies van een andere zorgverlener. Verwijzing is dus niet noodzakelijk, maar overleg en samenwerking met andere disciplines kan het behandelproces bespoedigen.

Tarieven & betalingsvoorwaarden

Ik ben lid bij de Vereniging van Haptotherapeuten (VVH). Zij beheert het register van erkende GZ-haptotherapeuten en ziet toe op naleving van de kwaliteitseisen. Voor verdere informatie verwijs ik naar de website van de VVH

 

Een consult voor haptotherapie kost 85,00 euro per sessie. In veel gevallen wordt haptotherapie (deels) vergoed door je zorgverzekeraar. Vanuit je aanvullende pakket. Bij twijfel kijk even op de site van je verzekeraar. Op deze pagina van de VVH staat een overzicht van zorgverzekeraars die haptotherapie in hun pakket hebben opgenomen. 

 

Facturering en betaling vindt plaats na de behandeling.

Afspraken die niet tenminste 24 uur van tevoren zijn afgezegd, worden voor 50% in rekening gebracht. 

Algemene voorwaarden

Klik op Algemene  voorwaarden voor Klachten regeling, Algemene informatie en 
Privacy informatie.